• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
    21 mei 2022
    ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB
  • Deze fitte (en met respect) oudere man vult zijn 7 dagen van de week in met oa veel vrijwilligerswerk.

Zo kunnen bv Zorgcentrum De Watermolen en de Sint Lambertus (parochie De Weere) altijd op hem rekenen.

Ook voor ALC is ie regelmatig in de weer en dan vooral met “centjes”. Zo was ie begin van deze eeuw heel wat jaren onze penningmeester.

Maar meest bekend, zeker voor de jongeren, is Sjaak als de man van de poortloterij bij de thuiswedstrijden van ALC 1 waarmee hij heel wat EURI’s binnenhaalt voor de club. En dat waarderen wij ten zeerste.

Laat hij nou vandaag precies 75 jaar terug op de wereld zijn gekomen. Namens de hele club van harte, Sjaak!

Sjaak Ros,