• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
  21 mei 2022
  ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022
 • TRAP VOOR TRAP

  Na een succesvolle eerste editie van Trap voor Trap in het AFAS Stadion, organiseert Spieren voor Spieren op zondag 25 september 2022 een tweede editie van dit unieke evenement in nauwe samenwerking met AZ.
   
  Onder aanvoering van AZ-spelers Ron Vlaar en Sam Beukema, krijg je de kans om de trappen van het stadion te bedwingen en je in te zetten voor kinderen met een spierziekte. Trap voor Trap staat voor een fysieke uitdaging op jouw eigen niveau en een unieke beleving.
   
  Kijkje achter de schermen: AFAS Stadion
  Ervaar wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd Trap voor Trap, succes te boeken, met het AFAS Stadion als decor. Iedereen kan meedoen, als individu of als team, op verschillende niveaus. Je legt één van de 3 verschillende routes door het stadion af en krijgt hierbij een uniek kijkje achter de
  schermen. Je loopt namelijk ook door kleedkamers, de persruimte en de gym voor de spelers.

  Schrijf je in als team en maak kans op een clinic of meet & greet.
  Ga jij je samen met anderen inzetten tijdens Trap voor Trap voor kinderen met een spierziekte? Wie weet sta je straks op het veld met niemand minder dan Ron Vlaar. Elk team dat zich voor 31 juli 2022 opgeeft, maakt namelijk kans op een clinic van deze trainer van AZ.

  Ook maak je als team kans op een meet & greet met Ron Vlaar en AZ-speler Sam Beukema. Zij doen mee aan Trap voor Trap, dus dit is je kan om ze te ontmoeten en met ze op de foto te gaan.

  Inschrijven kan (als team) via https://www.trapvoortrap.com Als deelnemer word je gevraagd om je in te zetten om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. Samen zetten we onze gezonde spieren in voor zieke spieren. De opbrengst van het evenement gaat volledig naar Spieren voor Spieren. 

   
  Over Spieren voor Spieren 
  Er zijn in Nederland 20.000 kinderen met een spierziekte. Spierziekten zijn zeldzaam en vaak progressief. Het duurt vaak nog te lang voordat er een diagnose is en deze kinderen profijt hebben van nieuwe behandeling. Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten, elke dag gaan zij verder achteruit. Spieren voor Spieren zet alles op alles om spierziekten bij kinderen te verslaan. En hier kan jij jouw bijdrage aan leveren!  

  Help ons een stap dichterbij genezing!

  Met Trap voor Trap hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen en hiermee een stap dichterbij genezing te komen. Ga samen met Spieren voor Spieren deze challenge aan.

  Schrijf je in voor Trap voor Trap.

  Ron en Sam kijken ernaar uit om jullie te zien op zondag 25 september 2022. Laten we de krachten bundelen en er een bijzondere dag van maken.