• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
    21 mei 2022
    ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022
  • Voorbeschouwing ALC 1 – DESS 1 (met bal na!)

Pinkstermaandag de afsluiter van de reguliere competitie 21-22 en met “buur” DESS ontvangen we daarvoor een leuke tegenstander.

Omdat “wai en hunnie” beide in het bezit zijn van een periodetitel ben je geneigd te denken dat het alleen maar om de 3e helft gaat maar dat is dus niet zo. Want behalve de sportieve eer is winnen sowieso altijd lekker en ga je er met een goed gevoel de P/D wedstrijd(en) mee in. Bovendien treft de best geplaatste van de 3 Periode Kampioenen de laagste geplaatste PK van de andere 5e klasse. Alleen bij winst wordt ALC de best geplaatste PK, bij elk ander resultaat blijft DESS dat. Niks geen wedstrijd om des keizers baard dus.

Genoeg ingrediënten voor een mooie, spannende pot top-5de klasse voetbal met aansluitend volop Amsterdamse gezelligheid tijdens de 3e helft met zanger Mark Fledderman. Inderdaad ja, de echte (je weet wel die van elk optreden één groot feest maakt!).

We zien u allemaal graag tegen de klok van 30 minuten na twee op 24C!

Balsponsor: Wiegerts Kistemaker, Sijbekarspel    Scheidsrechter: Jeroen Eversdijk