• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
    21 mei 2022
    ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB
  • Voorbeschouwing ALC 1 – HSV Sport 1889

As zondag ontvangen we met HSV Sport niet alleen een van alleroudste voetbalclubs van Nederland maar ook een club die getraind wordt door een oud-trainer van ALC en wel Mark Slond. Mark haalde destijds bij ons zijn TC-3 en tevens waren wij daarna zijn eerste club-en-klus als hoofdtrainer.

In tegenstelling tot de verwachting draaien de geelzwarten uit Zwaag/Risdam een moeizaam seizoen. Aan het horen zijn ze vaak niet veel minder dan de tegenstander (zie ook de kleine uitslagen) dus de Banket Partner brigade zal vol aan de bak moeten, zoals ze dat elke week moeten overigens. Gelukkig is er met de driepunter vorige week in Schermerhorn zelfvertrouwen getankt.

Balsponsors: Mark en Kirsten Boltendal      Scheidsrechter: Ron Muller

We zien u allemaal graag tegen de klok van 2 op 24C!