• 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
  21 mei 2022
  ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB 26 mei 2024 ALC seizoen 2024-2025 weer 4e klasser! 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax
 • Wiron JO16 – ALC JO16, 11 mei 2024

  The day after the night before…. Ongeveer de helft van het team was actief als vrijwilliger bij het jaarlijkse huttenbouwspektakel (KSB). Dit houdt niet op bij het helpen van de kinderen om prachtige bouwsels te maken, maar gaat voor deze helpers ook in de avond- en nachturen nog enige tijd door. Spelletjes spelen bij de tent en wat daar nog meer bij komt kijken…. Gevolg: veel kleine oogjes in de kleedkamer voor de aftrap. En een, mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen, minder scherp begin aan de wedstrijd van onze mannen. Na 10 minuten keken we tegen een 2-0 achterstand aan en bij het aanbreken van de rust was de stand 4-1 voor de mannen uit Den Oever. Een prima elftal overigens, inclusief een dame als rechtsback. Goed combinerend, fel op de bal, prima gebruik makend van de ietwat afwezige status bij een aantal van de ALC’ers.

  In de rust werden de heren er toch maar even op attent gemaakt dat verliezen niet in alle gevallen als een drama moet worden bestempeld, maar dat het slappe verweer van ALC tot dan toe toch niet echt tot veel enthousiasme bij de supporters en staf leidde. En ook niet eerlijk was t.o.v. de teamgenoten die niet aan het nachtbraken bij KSB hadden meegedaan. Gelukkig wisten de spelers in de tweede helft de lamlendigheid van zich af te schudden en wat meer energie in de wedstrijd te stoppen. Na de fraaie goal van Kevin uit een mooie pass van achteruit in de eerste helft volgden nog 2 ALC goals in het tweede bedrijf. Mark schoot een terecht toegekende penalty fraai binnen en Koen wist, na goed doorzetten, ook nog een keer de Wiron-keeper te verschalken. Ook Wiron scoorde nog een prachtig doelpunt: een voorzet werd heel kundig ingekopt. Eindstand 5-3.

  Nou ja, 2e helft gewonnen, zullen we maar zeggen. A.s. zaterdag spelen we de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen JVC (Julianadorp). We trappen al om 09.00 uur af (!), graag aanwezig in de kleedkamer niet later dan 08.30 uur.